• Novo
Сублимированное сушеное mango: Ukusno voće 2,4 grama (68 g) Veliki surround re-запечатываемый paket u čvrstom zaštitnom pakiranju: Okus kao svježa mango, idealno predjelo i doručak.

Сублимированное сушеное mango: Ukusno voće 2,4 grama (68 g) Veliki surround re-запечатываемый paket u čvrstom zaštitnom pakiranju: Okus

HRK 84.30
U prilagođenom obliku

Iznos

????DIVAN IZBOR CRUNCHINESS СУБЛИМИРОВАННОГО MANGO : idealan za uravnotežen doručak i ukusne zalogaje. ????VELIKI RE ЗАПЕЧАТЫВАЕМЫЙ KRAFT-PAKET U ČVRSTOM ZAŠTITNOM PAKIRANJU, PAKIRAN S PUNO HRANJIVIH TVARI : kutija će se pobrinuti da se vaše voće su zaštićeni i nisu bile smrskane.Ekvivalent čak 1,5 funti (680 g) svježeg voća će vam poslužiti za dugo.Jednostavno разрывное rupu na kutiji i na torbi. ????IDEALAN ZA JEDNOSTAVAN DNEVNE KONZUMACIJE VOĆA : djeca mogu ih ponijeti sa sobom u školu, kao i idealni su za opuštanje nedjeljni obiteljski izlet. ????ORIGINALNI ZELENI VISOKOG KVALITETA : 100% Voća, bez dodatka šećera, bez GMO, vegan.Ostaje ukusna za jako dugo vremena.Cm. Opis proizvoda za detaljno objašnjenje zašto su odlične grickalice.???? TISUĆE CAST, DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO U OVOJ OBLASTI : S tisućama sretnih kupaca proizvoda Henry redovito dobivaju odlične kritike za njihovu kvalitetu.Mnogi naši klijenti se slažu da je naše voće je uvijek ukusan iz godine u godinu.

Svojstva

Kupci također biraju