• Novo
Kompatibilnost s Stiive Smartwatch LCW01 Punjač, Lamshaw Magnetski USB Kabel za Punjenje u automobilu Zamjena Punjač Kabel Kompatibilan s Stiive 1.28 inča Smartwatch LCW01/Lovtutu Smartwatch (2 paket-crna+crna)

Kompatibilnost s Stiive Smartwatch LCW01 Punjač, Lamshaw Magnetski USB Kabel za Punjenje u automobilu Zamjena Punjač Kabel Kompatibilan

HRK 38.97
U prilagođenom obliku

Iznos

*Dizajniran je posebno za Sti-ive 1.28 Inch Smartwatch LCW01/Lovtu-tu Smartwatch. *U ovom punjaču ima ugrađen čip za zaštitu od kratkog spoja, da biste izbjegli premorenost i preopterećenja.Ako punjač će se suočiti sa situacijom kratkog spoja, zaštita lozinkom automatski isključiti krug.Ako ste zaboravili odspojite punjač kad ga ne koristite, zaštitni čip će zadržati sigurnost. *Lako nositi sa sobom : možete jednostavno pohraniti ovaj USB kabel u torbi i uzeti ga sa sobom gdje god idete.On je također idealan da bi ga ostaviti u uredu ili pohraniti u automobilu. *Zamjenski punjač za svoje pametne sati Sti-ive 1.28 Inch Smartwatch LCW01/Lovtu-tu Smartwatch .Svoj pametni sat Sti-ive 1.28 Inch Smartwatch LCW01/Lovtu-tu više ne će biti "mrtav".Možete puniti kod kuće, u uredu, u autu ili na putovanju.Napravite punjenje vaših pametnih sati Sti-ive 1.28 Inch Smartwatch LCW01/Lovtu-tu je više udoban. *Sučelje : micro usb.Samo priključne stanice za punjenje, pametni sat u kompletu ne dolaze!

Svojstva

Kupci također biraju