• Novo
Ljyutihggyjd Škare Za Tkanine, Multi-Škare u rasutom stanju, Ultra Oštre Škare s Oštricom, Ručke, Jake Oštre Škare za Ured Dom Škole za Šivanje Tkanine Zanatske Potrepštine.

Ljyutihggyjd Škare Za Tkanine, Multi-Škare u rasutom stanju, Ultra Oštre Škare s Oštricom, Ručke, Jake Oštre Škare za Ured Dom Škole za

HRK 88.50
U prilagođenom obliku

Iznos

▲Izuzetne škare za višekratnu uporabu u različitim sobama, radionice ručnog rada, kupatilom, odjevne sobu, usluga pranja rublja, zanatske sobi, u uredu, savršeno su prikladni za većinu običnih kućnih zadataka. Prekid definitivno kućanstvo škare - izvrsni za rezanje šatorsko platno, papir, kartice, karton, papir, svjetlo-line, tkanine, vrpce, fotografije, kupone, kao i za obračun kutija i ambalaže. Prekid izuzetne škare za višekratnu uporabu u različitim prostorima, radionice ručnog rada, kupatilom, odjevne sobu, usluga pranja rublja, zanatske sobi, u uredu, savršeno su prikladni za većinu običnih kućnih zadataka. Prekid 1 par kvalitetnih škare s ravnim ručkom-oni su jako omogućuju vam napraviti precizan rez s velikim kontrolu, jer nož je idealan broj trenja, što je vrlo praktično za korištenje. Prekid oštri i jaki-Izdržljive oštrice od nehrđajućeg čelika osiguravaju visoke gustoće čelika, što ga čini 3 puta tvrđi od običnih nehrđajućeg čelika i osigurava glatko rezanje.Dužina proizvoda : 170mmcolor : White Plastic materijal kućište : ABS.

Svojstva

Kupci također biraju