• Novo
Zbrinjavanje igla kontejner Sharps tetovaže medicinska plastični recikliranje iglu veličine 1L Неныжная kutija Praktična naprava za Tetovaže(crvena)

Zbrinjavanje igla kontejner Sharps tetovaže medicinska plastični recikliranje iglu veličine 1L Неныжная kutija Praktična naprava za Tetovaže(crvena)

HRK 42.87
U prilagođenom obliku

Iznos

✅Dobra fleksibilnost i široka primjena : Pogodno za odlaganje oštrih predmeta, uključujući i zagađena lijekovima i njihovim ostacima. ✅Idealno предпродажное i aftermarket : zalažemo se za dva nastojanja : jedno-poboljšanje kvaliteta proizvoda i svoje iskustvo, a drugo-poboljšati предпродажное i usluge nakon prodaje.Zadovoljstvo kupaca je naš glavni cilj.Ako ste naišli na problem, molimo vas da nas kontaktirate na vrijeme, mi ćemo odlučiti što je prije moguće!. ✅Čvrsto kućište sigurnije za korištenje : otpornim rupa plastično kućište ga čini sigurnije korištenje. ✅Гуманизированный dizajn je više prikladan za korištenje : flip poklopac, jednostavnost u korištenju i skladištenju. ✅Odlična prenosivost i ručke za nošenje omogućuju : Lako za nošenje u жилетном džepu, pretinac za rukavice i sl. Karakteristike : Pogodan za odlaganje oštrih predmeta, uključujući i zagađena lijekovima i njihovim ostacima.Nije pogodan za цитотоксически kontaminirane proizvode.Otporan na rupa plastični omotač ga čini sigurnije korištenje.Flip poklopac, jednostavan za uporabu i čuvanje.Može se lako nositi sa sobom u жилетном džepu, pretinac za rukavice i sl. Specifikacija : Materijal : medicinski tvrda plastika Boja : žuta, crvena Težina : Cca.125g Size : Cca.115 x 100 x 165mm / 4.5" x 3.9" x 6.5"Kapacitet : 1 LSuits za : igle za tetoviranje, pribor za jednokratnu upotrebu, kao što su za jednokratnu upotrebu olovke Popis Paket : 1 x Medicinska Tetovaža plastični kontejner za oštre predmete.

Svojstva

Kupci također biraju