• Novo
10шт 27x2Inch Abrazivna Aluminijske Оксидированные Brušenje Traka za Uklanjanje Hrđe Uklanjanje Srha Površinsko Brušenje i poliranje(1000mesh)

10шт 27x2Inch Abrazivna Aluminijske Оксидированные Brušenje Traka za Uklanjanje Hrđe Uklanjanje Srha Površinsko Brušenje i poliranje(1000mesh)

HRK 19.77
U prilagođenom obliku

Iznos

【DUGOTRAJAN OTPOR ŽICE 】Ove brušenje trake izrađene open sloj zrna aluminijeva oksida i impresivnim smolom na smole, koja pruža dugotrajne performanse.Oksid aluminija visoke učinkovitosti, dobar koristeći utjecaj.i poboljšava učinkovitost. 【FLEKSIBILNA BRUSILICA SPOSOBNOST】Ove brušenje trake 27x2 inča imaju toplinu i otporna na vlagu materijala i dizajnirani su vješto zaobljena šavove, koji ne pucaju pod pritiskom. 【ВЫСОКОТОЧНАЯ BRUSILICA TRAKA】Ova brusilica traka radi kao heavy duty alat za čišćenje i brušenje drva, aluminija, stakloplastike, gume, plastike i obojenih metala i koristi se za spot za zavarivanje dijelova, skidanje srha i uklanjanje premaza. 【POSEBNA ОКСИДИРОВАННАЯ OBRADA】Ovaj абразив od oksida aluminija osigurava odličan učinak brušenja površina.za brušenje i poliranje drvenih materijala, mekog metala, plastike, stakloplastike i sl. je Idealan za uklanjanje rđe sa metalnih površina, ostavljajući sjajne površine.Također se može koristiti za point zavarivanje dijelova brušenjem, skidanja srha, uklanjanje premaza. 【VISOKA anti-statički SPOSOBNOST】Ova brusilica traka ima visoku zaštitnog pojasa, a dodatak u smolu za otpor opterećenja.Radi s asortimanom traka brusilice i aplikacija, a абразивная traka bila homogena, dobra otpornost na habanje.

Svojstva

Kupci također biraju